SM Kelkka Sprint 8.2.2015 Kivimäessä

SM_kelkka_sprint_2015

Kainuun Moottorikerho järjestää moottorikelkkojen SM-sprintin toisen osakilpailun Santamäessä sunnuntaina 8.2.2015. Kilpailulähdöt alkaa klo 11.00

Kisoihin odotetaan viimevuotiseen tapaan runsasta osallistujamäärää. Rata tilanne on loistava, lunta on joka paikassa lähes puoli metriä. Siispä viimevuotista  lumensiirtotalkoota ei nyt ole luvassa.

Reitti on saatu edellisvuotta pidemmäksi ja haastavammaksi. Luvassa on 4,5km monipuolista reittiä, jossa tulee esiin cross ja endurotaidot tasapuolisesti. Kilpailu sopii siten niin endurotaitajille kuin snowcross osaajillekin.

Kilpailussa tarvitaan jokaisen kerholaisen apua. Varat käytetään alueen kehittämiseen ja kesälajien ylläpitoon. Siispä ilmoittaudu pikimmiten vaikka allekirjoittaneelle tai kaverillesi, jonka tiedät tulevan tapahtumaan. Ratavalvojia vielä vähän kaivataan ja mitä enemmän meitä on niin sen sujuvammin järjestelyt sujuu.

Kevättalven aikaan ajetaan mahdollisuuksien mukaan samalla radalla kerhon jäsentenväliset mittelöt. Paremmuusjärjesyksen selvitessä vietetään jälkilöylyt talkoosaunan merkeissä.

Lisätietoja: http://www.kainuunmoottorikerho.fi/